WAAROM GENOEGEN NEMEN MET EEN STANDAARD BADKAMER?
Staan jullie op het punt om dan eindelijk eens die badkamer aan te pakken die al jaren een doorn in het oog is? Of hebben jullie zojuist een nieuwbouwwoning aangekocht waarvan de badkamer door jullie zelf te bepalen is? In beide gevallen snapt De Badkamerontwerper heel goed dat je tussen het boom en het bos niet meer ziet van alle mogelijkheden die er zijn.
De Badkamerontwerper neemt je stap voor stap mee door dit gehele traject. Hierbij wordt rekening gehouden met alle wensen en eisen vanuit jullie kant, maar ook met jullie budget. Ook worden alleen bouweisen die gelden bij de (ver)bouw van een badkamer, al meegenomen in het ontwerp, zodat we tijdens de uitvoering niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
En wat betreft deze uitvoer? Ook deze neemt De Badkamerontwerper voor haar rekening. Julie kunnen hierdoor het gehele traject van A tot Z met een gerust hart uit handen geven.
Elk ontwerp die De Badkamerontwerper maakt is maatwerk. Toch is het al wel vast fijn om een idee te krijgen wat jullie kunnen verwachten.
WAT KUNNEN JUllie verwachten?
- Intake gesprek aan huis (ca. 1 tot 1,5 uur);
- Moodboard op maat;
- Tussentijdse presentatie;
- Kleur- en tegeladvies (incl. kleurnummers en stalen);
- Advies eventuele raambekleding;
- Badkamermeubeladveis incl. shoppinglist;
- Maatwerk meubilair (incl. aanzichten en maatvoering)
- 2D plattegronden en 2D wandaanzichten met maatvoering;
- 3D impressie (foto realistisch);
- Lichtplan incl. voorstel armaturen (rekeninghoudende met juiste IP waarde);
- QR code 360 graden beeld;
- Kort filmpje;
- Persoonlijke presentatie aan huis.
Dit advies is per badkamer. Tarief vanaf €650,- incl. BTW en excl. opvragen van offertes, projectbegeleiding en eventuele reiskosten.
Werkwijze
1. Intake gesprek
Ik begin een traject altijd met een fysiek gesprek. Dit om echt kennis met jullie te kunnen maken en te kijken of er een klik is. Dit is voor ons beide misschien wel het meest belangrijke aspect. Jullie geven toch best wat uit handen en het vertrouwen vanuit jullie naar mij. Daarnaast kan ik in dit gesprek al jullie eisen en wensen achterhalen en waar nodig de badkamer(s) inmeten. Na het intake gesprek stuur ik altijd een offerte op maat. Zodra deze akkoord is, gaan we aan de slag! En ja, ik zeg we, omdat het een traject is welke we met elkaar doorlopen.
2. Advies fase
Nadat jullie akkoord zijn gegaan met de offerte, ga ik voor jullie aan de slag, maar niet nadat ik vanuit jullie een aantal sfeerbeelden heb mogen ontvangen van de stijl waar jullie gelukkig van worden. Daarna is het aan mij de schone taak om deze sfeerbeelden, eisen en wensen om te zetten in een moodboard.
Daarna ga ik aan de gang met het uitwerken van ontwerp welke we tussentijds bespreken). Na deze bespreking(en) volgt uiteindelijk het definitieve ontwerp.
3. Eindpresentatie
Voor de eindpresentatie plannen we een datum welke voor ons alle uitkomt. Ik zorg dat ik het eindplan samen met alle stalen bij mij heb.
We lopen gezamenlijk het gehele plan door en jullie krijgen alle tijd en ruimte om vragen te stelen.
Ook zullen we globale vanuit tijdsplanning maken voor de daadwerkelijke realisatie.
4. Realisatie
Na de eindpresentatie is het aan mij om offertes op te gaan vragen te laten beoordelen door jullie en vanuit daar de planning op te gaan stellen.
Dan is het grote moment daar en gaat de badkamerverbouwing daadwerkelijk van start. Ik zorg dat ik bij de start aanwezig ben om iedereen te informeren. Ook tijdens de verbouwing zelf kom ik geregeld langs om de vorderingen te bekijken. Tijdens het gehele proces ben ik zowel voor jullie als ook voor de vakmensen het aanspreekpunt.
En dan is het zover, de badkamerverbouwing zit erop en jullie kunnen genieten van het eindresultaat. En hoe leuk is het als dit resultaat professioneel wordt vastgelegd? Deze beelden krijgen jullie uiteraard zelf en zullen ook door De Badkamerontwerper en door BIJ LINDA interieuradvies gebruikt worden voor op de socials en website. Daarnaast kan het zijn dat foto’s ook voor een nog breder publiek zichtbaar zijn door bijvoorbeeld een publicatie in een (online) tijdschrift. Voor dit laatste zal uitdrukkelijk schriftelijk toestemming worden gevraagd.